Φιλοσοφία Στόχοι Πελάτες

Επιθυμία μας, η καλλιέργεια κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης, το οποίο θα εξασφαλίσει την επιτυχία της μεταξύ μας συνεργασίας.

Εταιρική φιλοσοφία – Αξίες

– Ποιότητα στα παραγόμενα προϊόντα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες
– Έμφαση στις ανάγκες του πελάτη

Αυτό είναι το δίπτυχο στο οποίο στηρίζεται η λειτουργία της εταιρίας μας Plaza. Στο πλαίσιο αυτό και για την παρασκευή των προϊόντων μας, επιλέγουμε τα πιο αγνά υλικά, ενώ προσπαθούμε διαρκώς να εμπλουτίζουμε και να τελειοποιούμε τις συνταγές μας. Επενδύουμε στην τεχνογνωσία, ούτως ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς τις μεθόδους που αποτελούν τη βάση της παραγωγής μας. Συμβαδίζουμε έτσι, με τις τελευταίες τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις, γεγονός που δίνει πάντοτε ποιοτικό προβάδισμα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Από την άλλη πλευρά, οι ανάγκες των πελατών μας αποτελούν την κατευθυντήρια γραμμή της πολιτικής μας. Λειτουργούμε με γνώμονα τις ανάγκες τους και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές από αυτές. Επιθυμία μας, η καλλιέργεια κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης, το οποίο θα εξασφαλίσει την επιτυχία της μεταξύ μας συνεργασίας.

Οι στόχοι μας

Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας μας είναι η προμήθεια προϊόντων άριστης ποιότητας και η παροχή αποτελεσματικών λύσεων στους πελάτες μας. Με την παροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών μας επιδιώκουμε την ενίσχυση και εγγυόμαστε την επιτυχία της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

– Γιατί η δική μας επαγγελματική καταξίωση περνά πρώτα από την επαγγελματική καταξίωση των πελατών μας!

Η διαρκής καλλιέργεια της ταχύτητας και της ευελιξίας στις συνεργασίες μας με τους πελάτες, τους προμηθευτές αλλά και τους εργαζόμενους μας, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων, την εργασιακή ασφάλεια και την κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθησία, είναι επίσης στις άμεσες προτεραιότητες μας.

Ως απώτερο στόχο θέτουμε την εδραίωση της εταιρίας μας ως ηγέτιδας επιχείρησης παραγωγής Soft ice cream (παγωτό μηχανής) στην εγχώρια αγορά και την επέκταση της δραστηριότητας της και σε αγορές του εξωτερικού.

Οι πελάτες μας

Με εχέγγυο την αξιοπιστία των προσφερόμενων προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών, η Plaza έχει καταφέρει κατά τη διάρκεια της δραστηριοποίησης της να αναπτύξει ένα δίκτυο αξιόλογων συνεργασιών. Οι πιο καταξιωμένες επιχειρήσεις στην εγχώρια αγορά εμπιστεύονται την Plaza και τα προϊόντα της.